Shoarma met spitskool en couscous
Aan de slag
In pan 425 ml water aan de kook brengen. Van vuur af couscous erdoor roeren en met deksel op pan 5 min. laten wellen. In wok ui en paprika in olie 3 min. roerbakken. Shoarmavlees toevoegen en op hoog vuur in 4 min. al omscheppend bruinbakken. Spitskool toevoegen en nog 4 min. roerbakken. Couscous losroeren en op twee borden scheppen. Shoarmavlees met spitskool erover verdelen.
Shoarma met spitskool en couscous
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan 425 ml water aan de kook brengen. Van vuur af couscous erdoor roeren en met deksel op pan 5 min. laten wellen. In wok ui en paprika in olie 3 min. roerbakken. Shoarmavlees toevoegen en op hoog vuur in 4 min. al omscheppend bruinbakken. Spitskool toevoegen en nog 4 min. roerbakken. Couscous losroeren en op twee borden scheppen. Shoarmavlees met spitskool erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak (Marokkaanse) couscous
1 ui
1 rode paprika
1 eetlepel olijfolie
400 g (lams)shoarmavlees
2 zakken gesneden spitskool
Dit heb je nodig
wok