Kruidige couscous met balletjes
bewaar
bewaar

Kruidige couscous met balletjes

Al tijdens het koken waan je je in Marokko

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 2 el olie in plaats van boter.

Snipper de ui grof en snijd de koriander grof. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Schep de komijn erdoor. Voeg de spitskool toe en bak in 4 min. knapperig en gaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 4 min. bruin.

Roer de couscous los met een vork. Schep door de spitskool. Breng op smaak met de chutney, koriander, peper en eventueel zout. Schep met de balletjes op borden.

combinatietipLekker met knoflooksaus.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kruidige couscous met balletjes

Al tijdens het koken waan je je in Marokko

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig