Groenteburger met kerrie-mangosaus
Aan de slag
Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar. Hak de cashewnoten grof.
Schil de mango en pureer 2/3 van het vruchtvlees met een staafmixer. Snijd de rest van het vruchtvlees in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers op matig vuur 5 minuten, af en toe omkeren.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de mango en de mangostukjes erdoor en verwarm 1 minuut. Leg de burgers op de borden. Garneer met de kerrie-mangosaus en de cashewnoten. Serveer het geheel met de krieltjes en de sperziebonen.
Groenteburger met kerrie-mangosaus
hoofdgerecht
null personen
455 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar. Hak de cashewnoten grof.
Schil de mango en pureer 2/3 van het vruchtvlees met een staafmixer. Snijd de rest van het vruchtvlees in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers op matig vuur 5 minuten, af en toe omkeren.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de mango en de mangostukjes erdoor en verwarm 1 minuut. Leg de burgers op de borden. Garneer met de kerrie-mangosaus en de cashewnoten. Serveer het geheel met de krieltjes en de sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
700 g krieltjes
500 g koelverse gebroken sperziebonen
2 el ongezouten cashewnoten
1 verse mango
2 el traditionele olijfolie
4 groenteburgers
1 zakje kerrie-ananassaus
Dit heb je nodig
staafmixer