Lasagne met spinazie
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 ºC of gasovenstand 3. Laat de spinazie ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het in een zeef en druk het vocht er iets uit. Verkruimel de Gorgonzola. Meng in een kom de spinazie, gorgonzola, ricotta en pesto. Breng op smaak met peper en zout.
Schenk in de ovenschaal een dun laagje tomatensaus. Dek af met een laagje lasagne en een laagje spinaziemengsel. Herhaal dit tweemaal en eindig met lasagnebladen. Dek af met tomatensaus. Strooi de gemalen kaas erover. Bak de schotel in het midden van oven in ca. 35 min. gaar.
Lasagne met spinazie
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
25 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 ºC of gasovenstand 3. Laat de spinazie ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het in een zeef en druk het vocht er iets uit. Verkruimel de Gorgonzola. Meng in een kom de spinazie, gorgonzola, ricotta en pesto. Breng op smaak met peper en zout.
Schenk in de ovenschaal een dun laagje tomatensaus. Dek af met een laagje lasagne en een laagje spinaziemengsel. Herhaal dit tweemaal en eindig met lasagnebladen. Dek af met tomatensaus. Strooi de gemalen kaas erover. Bak de schotel in het midden van oven in ca. 35 min. gaar.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
675 diepvries spinazie
150 g gorgonzola
250 g ricotta
4 el groene pesto in potje
425 g Napoletanasaus met basilicum
250 g lasagnebladen
75 g geraspte oude kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 2 liter)