Satéschotel met komkommersalade
Aan de slag
In wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Kip ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en op matig vuur onafgedekt ca. 5 minuten verhitten, af en toe roeren. Intussen komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Dressing roeren met rest van olie, limoensap en sojasaus. Komkommer en bosui mengen met dressing. Satéschotel serveren met komkommersalade en stokbrood.
Satéschotel met komkommersalade
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Kip ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en op matig vuur onafgedekt ca. 5 minuten verhitten, af en toe roeren. Intussen komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Dressing roeren met rest van olie, limoensap en sojasaus. Komkommer en bosui mengen met dressing. Satéschotel serveren met komkommersalade en stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kipfiletblokjes
1 pot Indonesische roerbaksaus saté
1 grote komkommer
2 bosuitjes
2 eetlepels limoensap
2 eetlepels sojasaus
1 stokbrood
Dit heb je nodig
wok