Satéschotel met komkommersalade
bewaar
bewaar

Satéschotel met komkommersalade

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Kip ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en op matig vuur onafgedekt ca. 5 minuten verhitten, af en toe roeren. Intussen komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Dressing roeren met rest van olie, limoensap en sojasaus. Komkommer en bosui mengen met dressing. Satéschotel serveren met komkommersalade en stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Satéschotel met komkommersalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig