Indische groenteschotel met eieren en pindasaus
bewaar
bewaar

Indische groenteschotel met eieren en pindasaus

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de worteltjes in ca. 15 minuten gaar. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren 6 minuten mee, laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer ze. Verwarm de satésaus in een steelpan volgens de aanwijzingen op de pot.

Schep op de borden rijst, worteltjes, komkommer en halve eieren, schep er wat satésaus op en bestrooi de borden met stukjes kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indische groenteschotel met eieren en pindasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig