Indische groenteschotel met eieren en pindasaus
Aan de slag
Kook de worteltjes in ca. 15 minuten gaar. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren 6 minuten mee, laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer ze. Verwarm de satésaus in een steelpan volgens de aanwijzingen op de pot.
Schep op de borden rijst, worteltjes, komkommer en halve eieren, schep er wat satésaus op en bestrooi de borden met stukjes kroepoek.
Indische groenteschotel met eieren en pindasaus
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de worteltjes in ca. 15 minuten gaar. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren 6 minuten mee, laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer ze. Verwarm de satésaus in een steelpan volgens de aanwijzingen op de pot.
Schep op de borden rijst, worteltjes, komkommer en halve eieren, schep er wat satésaus op en bestrooi de borden met stukjes kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak worteltjes
300 g witte rijst
1 doos eieren
1 pot roerbaksaus
1 komkommer
1 zak Indonesische