Groenteschnitzel met roomsaus
Aan de slag
Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 20 minuten met zout gaar koken. Broccoli en bloemkool in ca. 6 minuten beetgaar koken. Boter verhitten en op matig vuur schnitzels ca. 5 minuten bakken, af en toe keren. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Basilicumblaadjes in reepjes snijden en door saus roeren. Schnitzels serveren met roomsaus, aardappels en groenten.
Groenteschnitzel met roomsaus
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 20 minuten met zout gaar koken. Broccoli en bloemkool in ca. 6 minuten beetgaar koken. Boter verhitten en op matig vuur schnitzels ca. 5 minuten bakken, af en toe keren. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Basilicumblaadjes in reepjes snijden en door saus roeren. Schnitzels serveren met roomsaus, aardappels en groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg kruimige aardappel
300 g koelverse broccoliroosjes
350 g koelverse bloemkoolroosjes
2 el ongezouten roomboter
360 g Garden Gourmet schnitzels
43 g basilicumroomsaus
15 g verse basilicum