Vegetarische andijvie-kerriestamppot
Wat je doet als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen? Juist, dan maak je deze stamppot.
Aan de slag
Roer de andijvie erdoor en verwarm goed door. Beng de stamppot op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met balletjes en champignons.
Schil de aardappelen, was ze en snijd in stukken. Kook ze gaar in 20 min. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes.
Verhit de boter in de braadpan. Fruit de ui en kerriepoeder 3 min. Voeg de balletjes toe en bak 3 min. mee. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee.Verwarm de melk en stamp de aardappels met melk tot puree.
Vegetarische andijvie-kerriestamppot
Wat je doet als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen? Juist, dan maak je deze stamppot.
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Roer de andijvie erdoor en verwarm goed door. Beng de stamppot op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met balletjes en champignons.
Schil de aardappelen, was ze en snijd in stukken. Kook ze gaar in 20 min. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes.
Verhit de boter in de braadpan. Fruit de ui en kerriepoeder 3 min. Voeg de balletjes toe en bak 3 min. mee. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee.Verwarm de melk en stamp de aardappels met melk tot puree.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg kruimige aardappel
1 ui
250 g champignons
50 g ongezouten roomboter
1 el kerriepoeder
250 ml halfvolle melk
420 g Garden Gourmet balletjes
400 g gesneden andijvie