Berenbroodjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Van alle broodjes snij je van de bovenkant een kapje af. Nu hol je ze met je vingers of een lepeltje uit (de kruimels zijn voor de vogels!). Zo is er plaats voor het gehakt, dat straks ín de broodjes gaat.
Gehakt, Italiaanse kruiden, gehaktkruiden en mosterd doe je samen in één kom.
Kneed het met je handen stevig door elkaar.
Vul alle broodjes (er mag best een bergje op!) met gehakt. Zet ze op het rooster, in het midden van de oven en bakken maar... Na 20 minuten zijn ze knapperig en gaar. Extra lekker met tomatenketchup of curry.
Berenbroodjes
null porties
355 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Van alle broodjes snij je van de bovenkant een kapje af. Nu hol je ze met je vingers of een lepeltje uit (de kruimels zijn voor de vogels!). Zo is er plaats voor het gehakt, dat straks ín de broodjes gaat.
Gehakt, Italiaanse kruiden, gehaktkruiden en mosterd doe je samen in één kom.
Kneed het met je handen stevig door elkaar.
Vul alle broodjes (er mag best een bergje op!) met gehakt. Zet ze op het rooster, in het midden van de oven en bakken maar... Na 20 minuten zijn ze knapperig en gaar. Extra lekker met tomatenketchup of curry.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 x 4 witte afbakpistolets
500 g gehakt half-om-half
1 tl gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 zakje gehaktkruiden
1 tl mosterd
0 tomatenketchup of curry