Vleesrolletjes met jachtsaus en rodekool
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Ananas afgieten (3 el sap bewaren) en ananas fijnsnijden. Jachtsaus aanmaken met 250 ml koud water en ananassap. Gehaktkruiden met half kopje water, gehakt en ananas mengen. Van gehakt 8 kleine rolletjes vormen en met hamplakje omwikkelen. In ovenschaal rolletjes met vouwranden naar beneden leggen. Saus erover gieten en rolletjes in 35 min. gaar bakken. Aardappels schillen, wassen en in 20 min. gaar koken. Rodekool volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rolletjes met saus, aardappels en rodekool serveren.
Vleesrolletjes met jachtsaus en rodekool
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Ananas afgieten (3 el sap bewaren) en ananas fijnsnijden. Jachtsaus aanmaken met 250 ml koud water en ananassap. Gehaktkruiden met half kopje water, gehakt en ananas mengen. Van gehakt 8 kleine rolletjes vormen en met hamplakje omwikkelen. In ovenschaal rolletjes met vouwranden naar beneden leggen. Saus erover gieten en rolletjes in 35 min. gaar bakken. Aardappels schillen, wassen en in 20 min. gaar koken. Rodekool volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rolletjes met saus, aardappels en rodekool serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
227 g ananasstukjes op siroop
27 g Knorr jachtsaus
2 tl gehaktkruiden
400 g half om half gehakt
8 plakken schouderham
1 kg aardappel
660 g rode kool met appel
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter