Pittige mosterdburger
Aan de slag
Kneed het gehakt door met het ei, de beschuit, de mosterd en de tijm. Breng het gehakt pittig op smaak met zout en (versgemalen) peper. Vorm er met vochtige handen vier stevige burgers van. Bestrijk ze met olie. Verhit een grillpan, gril de burgers in 15 minuten aan weerszijden mooi bruin en gaar. Snijd de stukken brood open en leg ze met het snijvlak naar beneden kort op de hete grillpan. Leg de hamburgers tussen de broodjes. Serveer met de augurk en tomatenketchup.
Pittige mosterdburger
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kneed het gehakt door met het ei, de beschuit, de mosterd en de tijm. Breng het gehakt pittig op smaak met zout en (versgemalen) peper. Vorm er met vochtige handen vier stevige burgers van. Bestrijk ze met olie. Verhit een grillpan, gril de burgers in 15 minuten aan weerszijden mooi bruin en gaar. Snijd de stukken brood open en leg ze met het snijvlak naar beneden kort op de hete grillpan. Leg de hamburgers tussen de broodjes. Serveer met de augurk en tomatenketchup.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g gehakt
1 ei
2 beschuiten
2 eetlepels mosterd
1 theelepel gedroogde tijm
2 eetlepels olie
1 Turks brood
6 augurken
6 eetlepels tomatenketchup
Dit heb je nodig
grillpan