Roodbaarsfilet met mediterane saus
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaatjes wassen en halveren. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten. Aardappelpartjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken, vervolgens afgedekt nog ca. 5 minuten bakken. Vis in bakblik leggen, bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap en rest van olie. Vis in midden van oven in ca. 10 minuten gaar bakken. Tomaatjes en groentemix bij aardappelen voegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappel-groentemengsel en olijvensaus.
Roodbaarsfilet met mediterane saus
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
25 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaatjes wassen en halveren. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten. Aardappelpartjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken, vervolgens afgedekt nog ca. 5 minuten bakken. Vis in bakblik leggen, bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap en rest van olie. Vis in midden van oven in ca. 10 minuten gaar bakken. Tomaatjes en groentemix bij aardappelen voegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappel-groentemengsel en olijvensaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje cherrytomaatjes
4 eetlepels olijfolie
750 g aardappelpartjes
2 schaaltjes roodbaarsfilet
0 zout en peper
1 eetlepel citroensap
1 zak Italiaanse groentemix
1 flesje mediterranean olijvensaus
Dit heb je nodig
laag bakblik met anti-aanbaklaag ca. 26 cm