Kalfsoester met champignonsaus
bewaar
bewaar

Kalfsoester met champignonsaus

Het voordeel van kalfsoester: het is zulk mager vlees dat je het maar even kort hoeft te bakken.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes en was ze. Verhit in een braadpan 1 el boter. Bak de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit 2 el boter in een steelpan. Bak de champignons ca. 2 min. Voeg de saus bij de champignons en verwarm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in ca. 5 min. beetgaar.

Verhit intussen de rest van de boter in een koekenpan. Bestrooi de kalfsoesters met peper en bak in ca. 4 min. rosé. Breng de aardappelen en broccoli op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de kalfsoesters met zout en serveer met saus, aardappelen en broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalfsoester met champignonsaus

Het voordeel van kalfsoester: het is zulk mager vlees dat je het maar even kort hoeft te bakken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig