Warme appel-perentaartjes
Voor bij de koffie of - met een bolletje kaneelijs - als nagerecht.
Aan de slag
Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5. Schil de appel en de peer, verwijder de klokhuizen en snijd in blokjes. Meng het fruit met het citroensap. Hak de walnoten grof. Schep de noten en de honing door het fruit.
Vet de vormpjes in en bekleed ze met het bladerdeeg. Schep het fruit-notenmengsel in de vormpjes, vouw de overhangende punten over de vulling heen. Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar en goudbruin.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Warme appel-perentaartjes
Voor bij de koffie of - met een bolletje kaneelijs - als nagerecht.
nagerecht
null personen
280 kcal
25 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5. Schil de appel en de peer, verwijder de klokhuizen en snijd in blokjes. Meng het fruit met het citroensap. Hak de walnoten grof. Schep de noten en de honing door het fruit.
Vet de vormpjes in en bekleed ze met het bladerdeeg. Schep het fruit-notenmengsel in de vormpjes, vouw de overhangende punten over de vulling heen. Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar en goudbruin.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakjes diepvries bladerdeeg
1 goudrenet-appel
1 Conference handpeer
2 el citroensap
50 g ongebrande walnoten
1 el vloeibare honing
Dit heb je nodig
eenpersoonstaartvormpjes (Ø 10 cm)