Warme appel-perentaartjes
bewaar
bewaar

Warme appel-perentaartjes

Voor bij de koffie of - met een bolletje kaneelijs - als nagerecht.

25 min. bereiden / 15 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5. Schil de appel en de peer, verwijder de klokhuizen en snijd in blokjes. Meng het fruit met het citroensap. Hak de walnoten grof. Schep de noten en de honing door het fruit.

Vet de vormpjes in en bekleed ze met het bladerdeeg. Schep het fruit-notenmengsel in de vormpjes, vouw de overhangende punten over de vulling heen. Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar en goudbruin.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Warme appel-perentaartjes

Voor bij de koffie of - met een bolletje kaneelijs - als nagerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig