Appel-brietaartje
Aan de slag
Bladerdeeg ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Brie in plakjes en plakjes in reepjes snijden. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels in blokjes snijden. Walnoten grof hakken en met honing en brie door appel scheppen. Ingevette vormpjes met bladerdeeg bekleden en met vork inprikken. Bladerdeegvormpjes 5 min. in oven zetten. Vormpjes uit oven halen deeg nogmaals inprikken en appelmengsel op deeg scheppen. Taartjes in midden van oven in ca. 10 min. gaar en goudbruin bakken.
Appel-brietaartje
nagerecht
null personen
525 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Bladerdeeg ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Brie in plakjes en plakjes in reepjes snijden. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels in blokjes snijden. Walnoten grof hakken en met honing en brie door appel scheppen. Ingevette vormpjes met bladerdeeg bekleden en met vork inprikken. Bladerdeegvormpjes 5 min. in oven zetten. Vormpjes uit oven halen deeg nogmaals inprikken en appelmengsel op deeg scheppen. Taartjes in midden van oven in ca. 10 min. gaar en goudbruin bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakjes bladerdeeg
100 g brie
2 appels
1 zakje walnoten
4 eetlepels honing
Dit heb je nodig
lage eenpersoonstaartvormpjes, ingevet