Chili-visschotel uit de oven
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis en tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Vis door groenteschotel scheppen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Groente-visschotel in ovenschaal scheppen, tomaten erop leggen. Kaas erover strooien. Schotel in midden van oven in ca. 20 minuten heet en bruin laten worden. Serveren met rijst.
Chili-visschotel uit de oven
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis en tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Vis door groenteschotel scheppen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Groente-visschotel in ovenschaal scheppen, tomaten erop leggen. Kaas erover strooien. Schotel in midden van oven in ca. 20 minuten heet en bruin laten worden. Serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snelkookrijst
1 blikje ansjovisfilets
1 blikje tonijn in olie
2 potten groenteschotel voor chili con carne
4 tomaten
100 g gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter