Chili met kapucijners
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de paprika's in reepjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui en de paprika 5 min. Voeg het roerbakgehakt toe en roerbak 1 min.
Voeg 300 ml water en de mix voor chili con carne toe, roer goed door en laat afgedekt 5 min. zachtjes koken.
Laat de kapucijners uitlekken en vang het vocht op. Voeg de kapucijners aan de chili toe en roer er zo veel van het vocht door dat het smeuïg wordt. Warm al omscheppend 4 min. door. Serveer de chili met de rijst.
Chili met kapucijners
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de paprika's in reepjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui en de paprika 5 min. Voeg het roerbakgehakt toe en roerbak 1 min.
Voeg 300 ml water en de mix voor chili con carne toe, roer goed door en laat afgedekt 5 min. zachtjes koken.
Laat de kapucijners uitlekken en vang het vocht op. Voeg de kapucijners aan de chili toe en roer er zo veel van het vocht door dat het smeuïg wordt. Warm al omscheppend 4 min. door. Serveer de chili met de rijst.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g zilvervliesrijst
1 ui
1 zak paprikamix
2 el zonnebloemolie
360 g tofu roerbakgehakt
60 g mix voor chili con carne
1 blik jonge kapucijners in blik