Zalmtomaten
Aan de slag
Tomaten wassen en in dunne plakjes snijden. Helft van rucola over vier borden verdelen. Onderste plakje van tomaat erop leggen. Plakje besmeren met sandwichspread, plakje tomaat erop leggen, beleggen met zalmsnippers en blaadje rucola, plakje tomaat erop leggen, zo blijven herhalen tot tomaat weer is opgebouwd met laagjes sandwichspread en zalm ertussen. Eindigen met lepeltje sandwichspread. Brood lichtbruin roosteren. Brood diagonaal doorsnijden. Tomaten serveren met geroosterd brood.
Zalmtomaten
voorgerecht
null personen
250 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten wassen en in dunne plakjes snijden. Helft van rucola over vier borden verdelen. Onderste plakje van tomaat erop leggen. Plakje besmeren met sandwichspread, plakje tomaat erop leggen, beleggen met zalmsnippers en blaadje rucola, plakje tomaat erop leggen, zo blijven herhalen tot tomaat weer is opgebouwd met laagjes sandwichspread en zalm ertussen. Eindigen met lepeltje sandwichspread. Brood lichtbruin roosteren. Brood diagonaal doorsnijden. Tomaten serveren met geroosterd brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 tomaten
1 bakje rucolasla
8 eetlepels sandwichspread zalm
50 g zalmsnippers
4 sneetjes wit-casinobrood