Luxe zalmsandwiches
Een satéprikker erin en klaar!
Aan de slag
Snijd de korstjes van het brood en rooster de sneetjes lichtbruin. Besmeer de helft van de sneetjes met de helft van de mayonaise. Beleg daarvan de helft met zalmplakken. Leg de overige besmeerde broodjes erop.
Besmeer de broodstapeltjes met de rest van de mayonaise en beleg met wat veldslamelange. Bewaar een deel. Dek af met sneetjes brood.
Besmeer de broodstapeltjes met de vispaté en dek af met de laatste sneetjes brood.
Snijd de broodstapeltjes 2 keer diagonaal doormidden zodat per broodstapel 4 driehoekjes ontstaan. Prik aan een satéprikker achtereenvolgens een olijf, tomaatje en driehoekje brood. Verdeel de rest van de veldsla over de bordjes en besprenkel met de dressing. Op elk bordje 2 prikkers leggen.
Luxe zalmsandwiches
Een satéprikker erin en klaar!
voorgerecht
null personen
460 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de korstjes van het brood en rooster de sneetjes lichtbruin. Besmeer de helft van de sneetjes met de helft van de mayonaise. Beleg daarvan de helft met zalmplakken. Leg de overige besmeerde broodjes erop.
Besmeer de broodstapeltjes met de rest van de mayonaise en beleg met wat veldslamelange. Bewaar een deel. Dek af met sneetjes brood.
Besmeer de broodstapeltjes met de vispaté en dek af met de laatste sneetjes brood.
Snijd de broodstapeltjes 2 keer diagonaal doormidden zodat per broodstapel 4 driehoekjes ontstaan. Prik aan een satéprikker achtereenvolgens een olijf, tomaatje en driehoekje brood. Verdeel de rest van de veldsla over de bordjes en besprenkel met de dressing. Op elk bordje 2 prikkers leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes wit casinobrood
4 el olijfmayonaise
100 g gerookte zalm
50 g veldslamelange
125 g vispaté zalm
8 zwarte olijven zonder pit
8 romaatjes
4 el tuinkruiden sladressing
Dit heb je nodig
satéprikker