Luxe zalmsandwiches
bewaar
bewaar

Luxe zalmsandwiches

Een satéprikker erin en klaar!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de korstjes van het brood en rooster de sneetjes lichtbruin. Besmeer de helft van de sneetjes met de helft van de mayonaise. Beleg daarvan de helft met zalmplakken. Leg de overige besmeerde broodjes erop.

Besmeer de broodstapeltjes met de rest van de mayonaise en beleg met wat veldslamelange. Bewaar een deel. Dek af met sneetjes brood.

Besmeer de broodstapeltjes met de vispaté en dek af met de laatste sneetjes brood.

Snijd de broodstapeltjes 2 keer diagonaal doormidden zodat per broodstapel 4 driehoekjes ontstaan. Prik aan een satéprikker achtereenvolgens een olijf, tomaatje en driehoekje brood. Verdeel de rest van de veldsla over de bordjes en besprenkel met de dressing. Op elk bordje 2 prikkers leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Luxe zalmsandwiches

Een satéprikker erin en klaar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig