Bijzonder bordje groen
Aan de slag
Bak de knoflook, ansjovis en een scheut olijfolie tot de knoflook zacht en de ansjovis gesmolten is. Voeg de erwten, spitskool en bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de blaadjes munt toe. Voeg na 4 min. de kappertjes en de kaas toe. Schep om, breng op smaak met peper en zout, maak af met wat extra kleine muntblaadjes, de kaas en een streepje olijfolie.
Bijzonder bordje groen
bijgerecht
null personen
135 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bak de knoflook, ansjovis en een scheut olijfolie tot de knoflook zacht en de ansjovis gesmolten is. Voeg de erwten, spitskool en bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de blaadjes munt toe. Voeg na 4 min. de kappertjes en de kaas toe. Schep om, breng op smaak met peper en zout, maak af met wat extra kleine muntblaadjes, de kaas en een streepje olijfolie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
4 ansjovis
1 scheut olijfolie
400 g erwten
200 g spitskool
500 ml groentebouillon
1 bakje munt
1 el kappertjes
40 g Parmezaanse kaas
1 el olijfolie extra vierge