Spinaziepuree
bewaar
bewaar

Spinaziepuree

25 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in een pan gezouten water in 15-20 min. gaar. Giet ze af en laat ze daarna een paar minuten droogstomen.

Doe ondertussen de spinazie en boter in de lege, warme pan (van het vuur af). Breng op smaak met peper en zout.

Doe de aardappelen erbij en stamp met een pureestamper tot een puree. Door de warmte van de aardappelen zal de spinazie slinken. Proef en breng verder op smaak met peper en zout. Roer de boter door de puree en serveer.

Puree maken

Instructievideo - 03:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziepuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig