Gegrilde ananas met ijs en geroosterde kokos
bewaar
bewaar

Gegrilde ananas met ijs en geroosterde kokos

20 min. bereiden / 4 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Breng 250 ml water, de suiker en de kruidnagels in een steelpan aan de kook. Laat 5 min. zachtjes koken. Snijd ondertussen de ananas in 4 parten. Verwijder de harde kern met een mes en doe de parten in een bakje. Schenk de warme siroop erover. Laat minimaal 4 uur marineren. Rooster de kokos in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Verhit een grillpan en gril de ananas 3 min. Keer halverwege. Serveer op elk bord een part ananas, een bol vanilleroomijs en bestrooi met de kokos.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde ananas met ijs en geroosterde kokos

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig