Gegrilde ananas met ijs van de BBQ
Dit moet proberen: gegrilde ananas met ijs van de BBQ! Een perfecte mix van zoet en romig.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Snijd de schil van de ananas en verwijder de harde kern met de ananasboor. Snijd het vruchtvlees in de breedte in dikke plakken van 2 cm. Grill ze 5-6 min. op de barbecue, keer halverwege.
Rooster ondertussen de pistache, laat afkoelen en hak grof. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd het vruchtvlees in parten. Haal de blaadjes van de takjes munt.
Verdeel de gegrilde ananas over borden en verdeel daar de bolletjes ijs, karamelsaus, pistache, citroenrasp, partjes citroen en munt over.
Gegrilde ananas met ijs van de BBQ
Dit moet proberen: gegrilde ananas met ijs van de BBQ! Een perfecte mix van zoet en romig.
nagerecht
null personen
265 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Snijd de schil van de ananas en verwijder de harde kern met de ananasboor. Snijd het vruchtvlees in de breedte in dikke plakken van 2 cm. Grill ze 5-6 min. op de barbecue, keer halverwege.
Rooster ondertussen de pistache, laat afkoelen en hak grof. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd het vruchtvlees in parten. Haal de blaadjes van de takjes munt.
Verdeel de gegrilde ananas over borden en verdeel daar de bolletjes ijs, karamelsaus, pistache, citroenrasp, partjes citroen en munt over.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ananas
25 g ongezouten pistachenoten
1 citroen
2 takjes verse munt
6 bolletjes vanilleroomijs
6 el karamel dessertsaus
Dit heb je nodig
barbecue
ananasboor