Mosselen met citroenroom en peterselie
Aan de slag
Zet een grote (mossel)pan met de wijn op hoog vuur. Laat 3 min. inkoken. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en snijd hem in partjes. Voeg de mosselen, het citroenrasp en de slagroom toe en breng aan de kook met de deksel op de pan. Schud de pan met de deksel erop en breng opnieuw aan de kook. Schud de pan nogmaals en schep de mosselen met het vocht in 4 diepe borden. Garneer met het basilicum en de peterselie en citroenpartjes. Lekker met extra bosui en stokbrood.
Mosselen met citroenroom en peterselie
voorgerecht
null personen
245 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Zet een grote (mossel)pan met de wijn op hoog vuur. Laat 3 min. inkoken. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en snijd hem in partjes. Voeg de mosselen, het citroenrasp en de slagroom toe en breng aan de kook met de deksel op de pan. Schud de pan met de deksel erop en breng opnieuw aan de kook. Schud de pan nogmaals en schep de mosselen met het vocht in 4 diepe borden. Garneer met het basilicum en de peterselie en citroenpartjes. Lekker met extra bosui en stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 kg verse mosselen
100 ml witte wijn
1 citroen
125 ml verse slagroom
15 g verse basilicum
20 g verse platte peterselie