Mosselen met citroenroom en peterselie
bewaar
bewaar

Mosselen met citroenroom en peterselie

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Zet een grote (mossel)pan met de wijn op hoog vuur. Laat 3 min. inkoken. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en snijd hem in partjes. Voeg de mosselen, het citroenrasp en de slagroom toe en breng aan de kook met de deksel op de pan. Schud de pan met de deksel erop en breng opnieuw aan de kook. Schud de pan nogmaals en schep de mosselen met het vocht in 4 diepe borden. Garneer met het basilicum en de peterselie en citroenpartjes. Lekker met extra bosui en stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosselen met citroenroom en peterselie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig