Mosselen met kerrie-wijnsaus
bewaar
bewaar

Mosselen met kerrie-wijnsaus

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

In steelpan op laag vuur of op barbecue wijn, boter en kerriepoeder verwarmen tot boter gesmolten is. Saus in warmtebestendig kannetje schenken. Mosselen in goed ingevette grillmand uitspreiden en op barbecue 3 min. grillen. Mand af en toe schudden. Voorzichtig deel van wijnsaus in geopende mosselen druppelen. Grillmand met royaal aluminiumfolie afdekken en mosselen nog 2 min. grillen. Mosselen in schaal overdoen. Rest van saus erover schenken en peterselie erover strooien. Lekker met (op barbecue warm gemaakt) stokbrood.

algemeenDe grillmand kan ook worden afgedekt met een royale halfronde deksel of een grote wok. Met aluminiumfolie gaat het afdekken het makkelijkst als er een halfronde bol van wordt gevouwen die over de mand past.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosselen met kerrie-wijnsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig