Biefstuk met kaas en tomatensalade
Aan de slag
Snijd de tomaten in partjes. Snijd de knoflook in flinterdunne plakjes en doe samen met de tomaten en azijn in een kom. Breng op smaak met peper en zout en zet weg tot gebruik. Verwarm de frituurpan.
Verhit de boter in een koekenpan. Bestrooi de biefstukken met peper en zout en bak op hoog vuur 5 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie.
Bereid ondertussen de frieten in de frituurpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de sla over 4 borden. Snijd de biefstukken in plakjes van een 1/2 cm en leg op de sla. Schaaf de kaas erover en serveer met de tomatensalade en frieten.
Biefstuk met pepersaus maken
Instructievideo - 04:54 min.
Biefstuk met kaas en tomatensalade
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaten in partjes. Snijd de knoflook in flinterdunne plakjes en doe samen met de tomaten en azijn in een kom. Breng op smaak met peper en zout en zet weg tot gebruik. Verwarm de frituurpan.
Verhit de boter in een koekenpan. Bestrooi de biefstukken met peper en zout en bak op hoog vuur 5 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie.
Bereid ondertussen de frieten in de frituurpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de sla over 4 borden. Snijd de biefstukken in plakjes van een 1/2 cm en leg op de sla. Schaaf de kaas erover en serveer met de tomatensalade en frieten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bakjes cherrytomaten
1 teen knoflook
2 el balsamicoazijn
50 g boter
2 biefstukken
1 zak oma?s smulfrieten
2 zakken botersla
100 g oude kaas
Dit heb je nodig
frituurpan