Biefstuk met tuinerwtenpuree
bewaar
bewaar

Biefstuk met tuinerwtenpuree

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Aardappelen koken volgens aanwijzingen op verpakking. Tuinerwten koken volgens aanwijzingen op verpakking. Kookvocht opvangen. Radijsjes in zeer kleine stukjes snijden. Aardappelen met kruidenboter van vlees fijnstampen. Tuinerwten en scheutje kookvocht toevoegen en tot grove puree stampen. Boter in koekenpan verhitten en vlees 2-3 min. per kant bakken. Vlees uit pan nemen, bestrooien met zout en peper en laten rusten. Appelsap, 50 ml water en balsamicoazijn in pan schenken, aanbaksels losroeren en 2 min. laten pruttelen. Met zout en peper op smaak brengen. Biefstukken in brede repen snijden. Erwtenpuree over 4 borden verdelen, vlees erop leggen, jus erover lepelen en bestrooien met radijs.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk met tuinerwtenpuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig