Carpacciorolletjes met rode portsaus
De kruidig-zoete portsaus smaakt perfect bij de carpaccio.
Aan de slag
Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Doe de port met de kruiden in een steelpan, breng aan de kook en laat op hoog vuur in 8 min. inkoken tot een stroperige saus.
Rol alle plakjes carpaccio losjes op en prik er 1 of 2 aan een vork. Leg op een grote schaal. Snijd paddenstoelen in stukken en voeg toe aan de saus en laat 4 min. op laag vuur garen. Roer regelmatig.
Schenk saus in een kom en serveer als dip bij de carpaccio. Bestrooi deze met Parmezaanse kaas uit het carpacciopakket.
Carpacciorolletjes met rode portsaus
De kruidig-zoete portsaus smaakt perfect bij de carpaccio.
null personen
120 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Doe de port met de kruiden in een steelpan, breng aan de kook en laat op hoog vuur in 8 min. inkoken tot een stroperige saus.
Rol alle plakjes carpaccio losjes op en prik er 1 of 2 aan een vork. Leg op een grote schaal. Snijd paddenstoelen in stukken en voeg toe aan de saus en laat 4 min. op laag vuur garen. Roer regelmatig.
Schenk saus in een kom en serveer als dip bij de carpaccio. Bestrooi deze met Parmezaanse kaas uit het carpacciopakket.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g paddenstoelen voor risotto
250 ml rode port
492 g carpaccio