Gegrilde biefstuk met pittige boter
bewaar
bewaar

Gegrilde biefstuk met pittige boter

25 min. bereiden / 50 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verpak de aardappelen in aluminiumfolie en pof ze ca. 50 min. in de oven. Verwijder ondertussen het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Meng deze samen met het zeezout, de knoflook en oregano door de boter. Zet in de koelkast tot gebruik.

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Breng een pan water aan de kook en kook de bonen in 8 min. beetgaar. Giet af.

Bestrijk de biefstukken met de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril de biefstukken op middelhoog vuur in 5 min. rosé. Laat het vlees een paar minuten rusten op een bord onder aluminiumfolie. Schep de sperziebonen om met 1/3 van de chiliboter en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een biefstuk. Serveer de aardappelen en de rest van de boter er apart bij.

Biefstuk met pepersaus maken

Instructievideo - 04:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde biefstuk met pittige boter

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig