Gegrilde biefstuk met pittige rivierkreeftjessaus
bewaar
bewaar

Gegrilde biefstuk met pittige rivierkreeftjessaus

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rode peper in zeer kleine stukjes. Stamp met de paprika in een vijzel tot puree. Doe de puree in een kom en voeg 2 el olie en de koriander toe. Halveer de limoen en knijp het sap van 1 helft boven de saus uit. Meng goed en breng op smaak met zout. Schep de rivierkreeftjes erdoor.

Bestrijk het vlees aan beide kanten met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees 3-5 min. Keer halverwege. Leg het vlees op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat even rusten.

Snijd het vlees met een scherp mes schuin in plakken. Serveer met de rivierkreeftjessaus. Lekker met rijst en geroerbakte paksoi.

Vijzelen

Instructievideo - 01:06 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde biefstuk met pittige rivierkreeftjessaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig