Gegrilde biefstuk met pittige rivierkreeftjessaus
Aan de slag
Snijd de rode peper in zeer kleine stukjes. Stamp met de paprika in een vijzel tot puree. Doe de puree in een kom en voeg 2 el olie en de koriander toe. Halveer de limoen en knijp het sap van 1 helft boven de saus uit. Meng goed en breng op smaak met zout. Schep de rivierkreeftjes erdoor.
Bestrijk het vlees aan beide kanten met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees 3-5 min. Keer halverwege. Leg het vlees op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat even rusten.
Snijd het vlees met een scherp mes schuin in plakken. Serveer met de rivierkreeftjessaus. Lekker met rijst en geroerbakte paksoi.
Vijzelen
Instructievideo - 01:06 min.
Gegrilde biefstuk met pittige rivierkreeftjessaus
hoofdgerecht
null personen
264 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rode peper in zeer kleine stukjes. Stamp met de paprika in een vijzel tot puree. Doe de puree in een kom en voeg 2 el olie en de koriander toe. Halveer de limoen en knijp het sap van 1 helft boven de saus uit. Meng goed en breng op smaak met zout. Schep de rivierkreeftjes erdoor.
Bestrijk het vlees aan beide kanten met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees 3-5 min. Keer halverwege. Leg het vlees op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat even rusten.
Snijd het vlees met een scherp mes schuin in plakken. Serveer met de rivierkreeftjessaus. Lekker met rijst en geroerbakte paksoi.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode peper
1 rode paprika
3 el olijfolie extra vierge
1 bakje koriander
1 limoen
1 bakje rivierkreeftjes
2 x 2 schalen biefstukken
Dit heb je nodig
grillpan, vijzel