Mummieworstjes
bewaar
bewaar

Mummieworstjes

Frankfurters doen het altijd goed, zeker als ze zijn vermomd als mummie.

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg het bladerdeeg gestapeld op een met bloem bestoven werkblad. Rol met de deegroller uit tot een lap van 30 x 30 cm. Snijd het deeg in 20 reepjes.

Wikkel 2/3 van een stuk deeg om 2/3 van een worstje. Wikkel het andere stukje deeg als een tulband om het uiteinde van het worstje. Herhaal met de andere worstjes en leg op 2 met bakpapier beklede bakplaten.

Klop het ei los en bestrijk het deeg met ei. Bak de mummieworstjes in de oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar. Neem uit de oven en maak met de mosterd oogjes op de mummies. Serveer warm.

Mummieworstjes

Instructievideo - 01:18 min.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mummieworstjes

Frankfurters doen het altijd goed, zeker als ze zijn vermomd als mummie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig