Champignonstoof
Aan de slag
Bestrooi de kippenpoten met peper en zout. Verhit de boter in een hapjespan. Braad de kippenpoten in 5 min. rondom goudbruin. Voeg de champignons en knoflook toe en bak 3 min. mee.
Voeg de paprika en bouillon toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 30 min. stoven.
Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking, schep de tuinkers erdoor en serveer met de kip.
Champignonstoof
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Bestrooi de kippenpoten met peper en zout. Verhit de boter in een hapjespan. Braad de kippenpoten in 5 min. rondom goudbruin. Voeg de champignons en knoflook toe en bak 3 min. mee.
Voeg de paprika en bouillon toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 30 min. stoven.
Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking, schep de tuinkers erdoor en serveer met de kip.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg kippenpoot
25 g ongezouten roomboter
250 g kastanjechampignons
2 tenen knoflook
1 zak paprikamix
500 ml kippenbouillon van tablet
800 g aardappelpuree met boter
1 bakje tuinkers