Kipreepjes met rodekool en pinda's
bewaar
bewaar

Kipreepjes met rodekool en pinda's

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipfilet 4 min. en neem uit de wok.

Fruit de ui in dezelfde wok. Voeg de rodekool toe en bak in 5 min. al omscheppend knapperig en gaar. Knijp de limoenhelften uit boven de wok. Voeg de kip, honing en pinda's toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de rijst over 4 kommen en serveer het rodekoolmengsel erbij.

algemeenLaat voor kinderen de katjang pedis weg.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipreepjes met rodekool en pinda's

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig