Kipreepjes met rodekool en pinda's
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipfilet 4 min. en neem uit de wok.
Fruit de ui in dezelfde wok. Voeg de rodekool toe en bak in 5 min. al omscheppend knapperig en gaar. Knijp de limoenhelften uit boven de wok. Voeg de kip, honing en pinda's toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 kommen en serveer het rodekoolmengsel erbij.
Kool snijden
Instructievideo - 01:26 min.
Kipreepjes met rodekool en pinda's
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipfilet 4 min. en neem uit de wok.
Fruit de ui in dezelfde wok. Voeg de rodekool toe en bak in 5 min. al omscheppend knapperig en gaar. Knijp de limoenhelften uit boven de wok. Voeg de kip, honing en pinda's toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 kommen en serveer het rodekoolmengsel erbij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
3 el zonnebloemolie
2 x 160 g kipfiletreepjes
1 ui
1 rodekool
1 limoen
2 el honing
½ zak katjang