Venkelstamp met zalm
bewaar
bewaar

Venkelstamp met zalm

25 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 170 °C. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook met de venkel in 20 min. gaar in water met zout.

Leg ondertussen de zalm en cherrytomaten in de ovenschaal. Bestrooi royaal met peper en dek af met aluminiumfolie. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven.

Giet de aardappelen en venkel af en doe terug in de pan. Stamp grof met de pureestamper. Roer de crème fraîche erdoor en voeg de nootmuskaat en peper en zout toe.

Verdeel de stamppot, zalm en cherrytomaten over 4 borden en serveer.

Puree maken

Instructievideo - 03:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Venkelstamp met zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig