Scandinavische salade met zalm
Een lichte en snelle maaltijd, lekker met een hardgekookt ei.
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd in blokjes van 1 x 1 cm en kook in water met zout in 10 min. gaar. Laat afkoelen.
Snijd de dille fijn. Snijd de augurken in plakjes. Meng de aardappelen met de dille en augurk. Voeg de rauwkost toe.
Roer de crème fraîche los met de mierikswortel en breng op smaak met peper en zout. Meng door de salade.
Verdeel de zalm erover.
Scandinavische salade met zalm
Instructievideo - 01:41 min.
Scandinavische salade met zalm
Een lichte en snelle maaltijd, lekker met een hardgekookt ei.
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd in blokjes van 1 x 1 cm en kook in water met zout in 10 min. gaar. Laat afkoelen.
Snijd de dille fijn. Snijd de augurken in plakjes. Meng de aardappelen met de dille en augurk. Voeg de rauwkost toe.
Roer de crème fraîche los met de mierikswortel en breng op smaak met peper en zout. Meng door de salade.
Verdeel de zalm erover.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg vastkokende aardappelen
15 g verse dille
4 grote augurken
300 g Hollandse rauwkost
125 g crème fraîche
2 tl mierikswortel in pot
200 g gerookte zalmfilet