Zalm met romige paprikasaus
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen, halveren en in 20 min. gaarkoken. Zalmfilet in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Zalm in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Intussen paprika's laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer paprika's pureren. Crème fraîche erdoor roeren. Tuinerwten volgensgebruiksaanwijzing koken. Crème fraîche-paprikasaus in steelpan zacht verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Zalm met saus, aardappels en tuinerwten serveren.
Zalm met romige paprikasaus
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen, halveren en in 20 min. gaarkoken. Zalmfilet in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Zalm in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Intussen paprika's laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer paprika's pureren. Crème fraîche erdoor roeren. Tuinerwten volgensgebruiksaanwijzing koken. Crème fraîche-paprikasaus in steelpan zacht verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Zalm met saus, aardappels en tuinerwten serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g aardappels
2 schaaltjes zalmfilet
1 pot hele geroosterde paprika's
1 bekertje crème fraîche
1 doos tuinerwten
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 1 liter, ingevet
staafmixer of keukenmachine