Macaroni met paprikasaus en witte kaas
bewaar
bewaar

Macaroni met paprikasaus en witte kaas

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Ruim water met bouillontabletten aan de kook brengen en macaroni volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Paprika's uitlekken en in stukken snijden. Peterselie fijnhakken. In braadpan ui in olie ca. 3 minuten fruiten. Paprika door ui scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Met staafmixer ui en paprika pureren. Pasta afgieten en ca. 5 eetlepels van kookvocht bewaren. Kookvocht door paprikamengsel scheppen en roeren tot saus ontstaat. Saus mengen met pasta. Kaasblokjes en peterselie erover strooien. Lekker met groene salade en vinaigrettedressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Macaroni met paprikasaus en witte kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig