Wittewijn-peterseliesaus
bewaar
bewaar

Wittewijn-peterseliesaus

20 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Doe de sjalotten en wijn in een steelpan en kook in 8 min. in op middelhoog vuur tot er nog ca. 1 juslepel wijn over is.

Zeef de sjalotten uit de wijn en doe de wijn terug in de pan. Zet de pan op laag vuur en klop met een garde 1 voor 1 de blokjes boter door de wijn. Breng op smaak met peper en zout en roer de peterselie erdoor. Lekker met gebakken of gestoomde vis en rijst.

algemeenDe rest van de peterselie is te gebruiken voor een kruidenboter. Meng 1 geperste teen knoflook met 100 g boter en de peterselie.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wittewijn-peterseliesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig