Marokkaanse visstoof
bewaar
bewaar

Marokkaanse visstoof

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking met 1 el olie.

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de courgette toe en bak 2 min. mee. Schep de tomaten erdoor en bak nog 4 min. Schenk 50 ml water in de pan. Snijd de vis in stukken en leg tussen de groenten. Bestrooi met peper en zout en stoof met de deksel op de pan in 10 min. op laag vuur gaar.

Voeg van de peterselie en peper en zout toe aan de couscous. Verdeel de visstoof over 4 diepe borden of kommen. Strooi er de rest van de peterselie over en serveer met de couscous.

algemeenBestrooi de pangasiusfilet met 1 tl gemalen komijnzaad voor een extra kruidige smaak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Marokkaanse visstoof

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig