Couscous met Marokkaanse schijf
Aan de slag
Uien, paprika's, courgette en tomaten schoonmaken en grof snijden. In pan 3 el olie verhitten en ui 3 min. zachtjes fruiten. Paprika en courgette toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten erdoor scheppen en korianderpoeder, zout en peper naar smaak over groenten strooien. Deksel op pan leggen en groenten in nog 10 min. gaarstoven. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan 2 el olie verhitten en Marokkaanse schijven in 4 min. per kant goudbruin bakken. Couscous en gestoofde groenten over vier borden verdelen, Marokkaanse schijf ernaast leggen.
Couscous met Marokkaanse schijf
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Uien, paprika's, courgette en tomaten schoonmaken en grof snijden. In pan 3 el olie verhitten en ui 3 min. zachtjes fruiten. Paprika en courgette toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaten erdoor scheppen en korianderpoeder, zout en peper naar smaak over groenten strooien. Deksel op pan leggen en groenten in nog 10 min. gaarstoven. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan 2 el olie verhitten en Marokkaanse schijven in 4 min. per kant goudbruin bakken. Couscous en gestoofde groenten over vier borden verdelen, Marokkaanse schijf ernaast leggen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 rode uien
2 rode paprika's
1 courgette
4 tomaten
5 eetlepels olijfolie
2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
300 g couscous
2 schaaltjes Tivall Marokkaanse schijven