Venkel-appelsalade
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd in parten. Leg de venkel in een schaal. Maak een dressing van de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout en zet weg tot gebruik.
Verwijder het klokhuis van de appel met de appelboor en snijd horizontaal in dunne plakjes. Meng met de waterkers en dille door de venkel. Verdeel de dressing erover en schep om.
Snijd de forel in stukjes en leg op de salade samen met de eiparten. Serveer met het stokbrood.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Venkel-appelsalade
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd in parten. Leg de venkel in een schaal. Maak een dressing van de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout en zet weg tot gebruik.
Verwijder het klokhuis van de appel met de appelboor en snijd horizontaal in dunne plakjes. Meng met de waterkers en dille door de venkel. Verdeel de dressing erover en schep om.
Snijd de forel in stukjes en leg op de salade samen met de eiparten. Serveer met het stokbrood.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
2 venkelknollen
4 el olijfolie
6 el witte balsamicoazijn
1 groene appel
2 zakken waterkers
1 bakje dille
2 pakjes gerookte forelfilet
1 stokbrood
Dit heb je nodig
appelboor