Venkel met dille
bewaar
bewaar

Venkel met dille

20 min. bereiden / 20 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de venkelknollen in de lengte in dunne plakken. Breng een pan water aan de kook en kook de plakken 8 min. Giet af en verdeel ze over de ovenschaal.

Pers ondertussen 1 citroen uit. Boen de andere citroen schoon en snijd in dunne plakken. Leg deze tussen de plakken venkel. Meng de olie met de knoflook, dille en het citroensap naar smaak en besprenkel de plakken venkel en citroen ermee. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Bak in ca. 20 min. in het midden van de oven gaar.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Venkel met dille

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig