Gevulde sardinefilets
Aan de slag
Bosuitje schoonmaken en in smalle ringen snijden. Tomaten in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. Munt fijn knippen. In kom bosui, tomaat, knoflook en munt door elkaar scheppen. Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en openvouwen. Ui-tomatenmengsel erop scheppen en visjes weer dichtklappen. Filets eventueel met cocktailprikker vastprikken en op schaal leggen.
Gevulde sardinefilets
null porties
40 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bosuitje schoonmaken en in smalle ringen snijden. Tomaten in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. Munt fijn knippen. In kom bosui, tomaat, knoflook en munt door elkaar scheppen. Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en openvouwen. Ui-tomatenmengsel erop scheppen en visjes weer dichtklappen. Filets eventueel met cocktailprikker vastprikken en op schaal leggen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bosuitje
0 zongedroogde tomaten op olie
2 teentjes knoflook
2 takjes munt
2 bakjes gemarineerde sardinefilet
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
keukenpapier