Sardinespiesjes met rauwe ham
Aan de slag
Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en elke filet in plakje ham wikkelen. In koekenpan olie verhitten en omwikkelde sardines in ca. 2 minuten lichtbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Aan cocktailprikkers achtereenvolgens tomaatje, olijf en sardientje steken. Op schaal leggen.
Sardinespiesjes met rauwe ham
null porties
100 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en elke filet in plakje ham wikkelen. In koekenpan olie verhitten en omwikkelde sardines in ca. 2 minuten lichtbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Aan cocktailprikkers achtereenvolgens tomaatje, olijf en sardientje steken. Op schaal leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje gemarineerde sardinefilet
8 plakjes rauwe (boeren)ham
2 eetlepels (olijf)olie
0 cherrytomaatjes
8 groene olijven zonder pit
Dit heb je nodig
cocktailprikkers