Gegrilde worstjes met tomatendip
Aan de slag
Bestrijk de worstjes dun met olie en rooster ze 10-12 minuten rondom in de hete grillpan. Snijd de tomaten zeer fijn (of pureer ze in een vijzel) en roer ze door de mayonaise. Snijd de gare worstjes elk in drie gelijke stukken en serveer ze met de tomatendip. Ze kunnen warm of koud worden geserveerd.
Gegrilde worstjes met tomatendip
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrijk de worstjes dun met olie en rooster ze 10-12 minuten rondom in de hete grillpan. Snijd de tomaten zeer fijn (of pureer ze in een vijzel) en roer ze door de mayonaise. Snijd de gare worstjes elk in drie gelijke stukken en serveer ze met de tomatendip. Ze kunnen warm of koud worden geserveerd.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 chipolataworstjes
1 eetlepel olie
2 gedroogde tomaten op olie
4 eetlepels mayonaise
Dit heb je nodig
grillpan