Warme croissants met brie en rivierkreeftjes
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Koriander fijnhakken. In kommetje bosui, tomaat en koriander door elkaar scheppen. Roombrie in plakken snijden. Croissants overlangs halveren. Onderkanten op bakplaat leggen. Plakken brie erop leggen. Hierover tomatenmengsel en rivierkreeftjes verdelen. Bovenste helften van croissants erop leggen. Croissants in midden van oven in ca. 8 minuten goudbruin en gaar bakken. Op schaal leggen.
Warme croissants met brie en rivierkreeftjes
null personen
380 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Koriander fijnhakken. In kommetje bosui, tomaat en koriander door elkaar scheppen. Roombrie in plakken snijden. Croissants overlangs halveren. Onderkanten op bakplaat leggen. Plakken brie erop leggen. Hierover tomatenmengsel en rivierkreeftjes verdelen. Bovenste helften van croissants erop leggen. Croissants in midden van oven in ca. 8 minuten goudbruin en gaar bakken. Op schaal leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bosuitjes
12 cherrytomaatjes
6 takjes koriander
150 g roombrie
4 gekoelde afbakcroissants naturel
1 bakje rivierkreeftjes