Warme ham-kaasragoutbroodjes
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Béchamelsaus met melk volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Hamreepjes en geraspte kaas erdoor roeren. Ragout over sneetjes brood verdelen en bestrooien met paneermeel. Broodjes ca. 10 cm onder hete grill in ca. 3 minuten laten kleuren. Warm serveren.
Warme ham-kaasragoutbroodjes
null personen
235 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Béchamelsaus met melk volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Hamreepjes en geraspte kaas erdoor roeren. Ragout over sneetjes brood verdelen en bestrooien met paneermeel. Broodjes ca. 10 cm onder hete grill in ca. 3 minuten laten kleuren. Warm serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ zakje bechamelsaus
250 ml melk
½ duopakje hamreepjes
500 g geraspte belegen kaas
4 sneetjes wit-casinobrood
2 eetlepels paneermeel