Asperges met Parmezaanse kaas
bewaar
bewaar

Asperges met Parmezaanse kaas

10 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220°C. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Breng een pan water met een mespunt zout aan de kook en kook de asperges 3 min. Laat uitlekken en doe ze in de ovenschaal.

Smelt de boter in een kleine steelpan. Schenk de boter over de asperges en schep om. Bestrooi met de kaas en zet 10 min. in de oven zodat de kaas smelt en lichtbruin kleurt.

algemeenU kunt de asperges een 1/2 dag van tevoren koken. Volg ter plekke stap 2.
algemeenEet er geroosterde sneetjes ciabatta (brood) bij die zijn ingewreven met een 1/2 teen knoflook.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Asperges met Parmezaanse kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig