Gehaktballetjes met amandelen
bewaar
bewaar

Gehaktballetjes met amandelen

35 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm 2 el olie in een pan en bak de amandelen 3 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Schep alles in een mengkom en laat afkoelen. Meng het gehakt, de helft van de peterselie en het ei erdoor. Voeg chilipeper en zout toe. Draai er met natte handen ballen van ter grootte van een walnoot.

Verhit de rest van de olie en bak de ballen op middelhoog vuur in 15-20 min. gaar. Keer regelmatig. Voeg na 10 min. de wijn toe en na 15 min. de tomaat. Bestrooi vlak voor het serveren met de rest van de peterselie.

algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 15 min. op laag vuur en bestrooi met de peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktballetjes met amandelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig