Hawaïburger met verse ananas
bewaar
bewaar

Hawaïburger met verse ananas

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Meng de ui en azijn in een kom. Snijd de onder- en bovenkant van de ananas en snijd de schil eraf. Snijd 4 plakken van 1 cm dik en verwijder de harde kern. Snijd de rest van de ananas in kwarten, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in stukjes. Meng samen met de tomaten en maiskolfjes door de ui met azijn. Zet tot gebruik in de koelkast.

Verhit de grillpan en gril de burgers in 12 min. gaar. Keer halverwege en schaaf na het keren de kaas over de burgers.

Halveer de bollen overlangs en beleg de onderste helften met de sla. Grill de ananasplakken 1 min. en leg op de sla. Leg de burgers met de kaas erop. Bedek met de bovenste helften van de broodjes en serveer met de salade. Lekker met ketchup.

Ananas schillen en snijden

Instructievideo - 01:04 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hawaïburger met verse ananas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig